Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2008

Να παραιτηθούν πάραυτα!

Αντιγράφω από τη "Σημερινή" της σήμερον:

Όπλα χωρίς γεμιστήρες!

Αφαιρέθηκαν την τελευταία στιγμή από την παρέλαση

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος και γιατί έδωσε την εντολή να αφαιρεθούν οι γεμιστήρες από τα τυφέκια όλων των τύπων που έφεραν τα παρελαύνοντα τμήματα.
ΤΕΙΧΟΣ ΣΙΩΠΗΣ
Το Υπουργείο Άμυνας δεν απαντά σε καμία ερώτηση για το θέμα

ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΙΣΤΡΑΤΛΗ

Πρωτοφανές: Για πρώτη φορά παρήλασαν τα τμήματα της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ χωρίς τις γεμιστήρες στα όπλα. Τούτο συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην καθιερωμένη παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου.


Πρωτοφανές! Να παραιτηθεί ο ΥΠΑΜ, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς και ο έχων το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης Αξιωματικός! Να παραπεμφθούν στο στρατοδικείο επι εσχάτη προδοσία! Και να κληθεί σε απολογία ολόκληρη η κυβέρνηση για το μέγα σκάνδαλο! Ακους εκεί!Να παρελάσουν τα πεζοπόρα τμήματα της ΕΦ χωρίς γεμιστήρες στα όπλα τους! Και το ΥΠΑΜ να τηρεί σιγήν ιχθύος! Αίσχος! 

ΧΕΣΤΗΚΕ (μετά συγχωρήσεως) η φοράδα στ' αλώνι, που θα έλεγε και ο μ. Ευάγγελος Γιαννόπουλος, κοπέλια της "Σημερινής". Το περίεργο είναι που το άρθρο δεν φέρει την υπογραφή του κ. Λάζαρου Μαύρου, ο οποίος έχει εμβολιάσει, φαίνεται,  ολους με τις ιδέες τους. Κύριοι, αν δεν το εκαταλάβετε, μόλις εκάμετε τον ψύλλον, κάμηλον...Δεν υπάρχουν σχόλια: