Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Σάββατο στο Mall

Αποφάσισα που λέτε να περάσω, σήμερα το πρωί από το Mall της Λευκωσίας, αφου ήθελα να πάρω κάποια πράγματα, τζιαι να δκιανευτώ λλίον. Εξεκίνησα, τζιαι εκατέβηκα στο υπόγειον για να σταθμεύσω. Ήταν αρκετά γεμάτον, αλλά όι υπερπλήρες, όποτε ηύρα τζιαι επάρκαρα σχετικά εύκολα. Εφκήκα πάνω. Εμπήκα να δω αν ειχεν τίποτε το Cortefiel τζιαι το Zara για κανέναν πεντάλεπτο στο καθένα, εν ηύρα τίποτε τζιαι αποφάσισα να μπω στο Public, επειδή έθελα να έβρω κανέναν καλόν βιβλίον ή μουσική για δώρον, να δκιανευτώ, να δω αν έφερεν τίποτε τζιαινούρκο.

Μπαίνοντας, στην είσοδο είδα κάμποσον κόσμον συνάμενον. Κάποιαν εκδήλωσην έχουν, εσκέφτηκα, τζιαι εγύρισα να δω ποιος ήταν. Έν είδα πλάσμα, είδα όπως μιαν αφισαν με μιαν φωτογραφίαν του Γ. Θεοφάνους. Αμάν, εσκέφτηκα, αν ήρταν τζιαι τα συγκροτήματα του Εξ-Φάχτορ, εν θα ψουμνήσουμε σήμερα. Παραδόξως όμως, αντί να κόψω κούρβαν, εμπήκα μέσα. Ο μαζόχας. Τζείνον που είδα, ομολογώ πως εν μου εξανάτυχεν. Σε 2 άλλα σημεία του καταστήματος ήταν το "Τριημητόνιο" τζιαι τα "Κόκκινα Χαλιά". Τζιαι γυρών τους ροκόλες, που 7 - 22 χρονών. Όπου εκινήτουν κάποιος που τα μέλη των συγκροτημάτων τζιαι ένα τσουρμο ροκόλες ταπισόν του να αλαλάζουν σαν τες Ρουβίτσες. Τζιαι κάθε λλίον να ακούεις "Εν κούκλος", "Εφίλησα τον", Επιασα αυτόγραφο" "Wow, εν τέλειος". Ως τζιαι για τον Θεοφάνους άκουσα πως εν κούκλος τζιαι έφριξα. Τζιαι καλάν τα "Χαλιά". Το "Τριημητόνιο" όμως; Που το ρεπερτόριον τους, εν νομίζω να το ακούσουν ποττε οι συγκεκριμένες ροκόλες;

Την ώραν που ήμουν στο ταμείον να πληρώσω, εφκαίναν τα κοπέλια που κάποιον χώρον που τους επαραχωρήσαν για να γλυτώσουν που τες μαινάδες. Επεράσαν που δίπλα μου, τζιαι ελυσεν τους η μύλλα μου. Ετσιππώσαν πάνω τους όπως τα αρπακτικά στο πεθαμένο ζώο. Εκαταφέραν όμως, με την βοήθειαν των σεκιουριτάδων να παν στο σημείον που ήταν ο Θεοφάνους, στο έμπα του καταστήματος. Ετράβησα 2 φωτογραφίες τζιαι εφκήκα.






Σε ένα επώνυμο κατάστημα, εγίνετουν χαμός. Η αιτία;

















Την ώραν που εκατέβαινα τη σκάλα, ένας κύριος πίσω μου επαρότρυνεν την κόρην του να γοράσει κάτι γιατί εν 17 ευρώ ότι πάρεις, τζιαι εν τζιαι Πππάρις Χίλτο.

Πάρακατώ είχαμεν δωρεάν λιπομέτρησην. Τζιαι τζιαμέ εσυναχτήκαν καμπόσοι. Ανάθεμαν αν ηξέρουν τι εν η λιπομέτρηση!




Τζιαι, φυσικά, τα εστιατόρια τζιαι τα κκαφέ, γεμάτα. Τούτοι είμαστε; Λούσο, φαί (τζιαι μετά να βορούμε για λιπομέτρηση τζιαι δίαιτα), επιδειξη, καταναλωτισμός τζιαι να βουρούμεν πουπίσω τον κάθε κεντικελένη που μας πασάρει σαν νέον αστέρι της μουσικής το κάθε σιόου;

3 σχόλια:

MARINOS είπε...

LOL!

Νομίζω όμως ότι κατά βάθος εκρυφοάρεσε σου η φάση...!

Lexi_penitas είπε...

Πάλε εγω νομίζω ότι εκρυφοζήλεψες που οι ροκόλες εν εγυρίσαν ούτε να σε δουν εσένα :)))

bestman είπε...

Πασιαμάν τζιαι καρκασιαλλίκιν είshe, λόγω της πολυκοσμίας τζιαι της κοινωνικής έρευνας. Αλλά να τους κρυφοζηλέψω, λέξεων πένητα, ούτε να το σκεφτείς. Αφού σου είπα: Έλυσεν τους η μύλλα μου!