Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Εκστρατεία για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα (Bring them back)

Μια πολύ πρωτότυπη και ευφάνταστη ιδέα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες της ιστοσελίδας actclick.com για να ευαισθητοποιήσουν, να ενημερώσουν, και παράλληλα να μαζέψουν συμμετοχές (ηλεκτρονικές υπογραφές) για να θέσουν το ζήτημα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα και των άλλων θησαυρών της Ακρόπολης στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.Χρειάζονται 1 εκατομμύριο υπογραφές για να μπορέσει το ζήτημα να τεθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιo όπως προβλέπει το Άρθρο 11.4 της Συνθήκης της Λισαβώνας. Νομίζω πως αξίζει να δοκιμάσουμε να επιστρέψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα εκεί που ανήκουν: στο Νεο Μουσείο της Ακρόπολης!
2 σχόλια:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

xl pharmacy είπε...

Προσωπικά μου αρέσει πολύ η μουσική. Σε σημείο που θεωρώ πως μέσα από τα τραγούδια μπορώ να επικοινωνήσω αυτό που θέλω. Μέσα από το συνεχές ψάξιμο, ανακάλυψα πως μου αρέσει μια μεγάλη κατηγορία τραγουδιών.