Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010

O υπουργός Γεωργίας συναντήθηκε με μαθητή

Αντιγράφω από το Sigmalive μια σημαντική, κατ' εμένα είδηση:Εάν οι πολιτικοί λάμβαναν υπόψιν τις απόψεις των παιδιών για πολλά θέματα, θα έλυναν αρκετά προβλήματα στον κόσμο των μεγάλων.
Αυτό έκανε σήμερα ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Δημήτρης Ηλιάδης,  ο οποίος έδωσε βήμα στον Πέτρο Καρύδη, μαθητή της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας, Στροβόλου, για να καταθέσει τις εισηγήσεις του για θέματα εξοικονόμησης νερού και περιβάλλοντος.
Μάλιστα ο ίδιος ο Υπουργός με δική του πρωτοβουλία κάλεσε τον Πέτρο, μετά από επιστολή που του έστειλε ο μαθητής. Ο Υπουργός αφού ευχαρίστησε τον μαθητή συζήτησε μαζί του τις εισηγήσεις και   τον ενημέρωσε για την υδατική και περιβαλλοντική του Υπουργείου. «Είναι με μεγάλη χαρά που βλέπουμε τα νέα παιδιά να ευαισθητοποιούνται, να έχουν το θάρρος της γνώμης τους και να καταθέτουν εισηγήσεις στον αρμόδιο Υπουργό», δήλωσε ο κ. Ηλιάδης, ο οποίος συνεχάρη τον μαθητή  για τις απόψεις του.
«Είμαστε πάντα στη διάθεση για απόψεις και κριτική», είπε ο Υπουργός και πρόσθεσε τέλος ότι «Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και σπουδαίο σε μια κοινωνία από τα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα του τόπου μας».
Είναι μεγάλη χαρά που βλέπουμε υπουργό ενός κράτους στο οποίο η γεροντολαγνεία ζει και βασιλεύει (εμπειρία το λένε, τρομάρα τους!) να αφιερώνει χρόνο για να ακούσει τις εισηγήσεις ενός μαθητή, κύριε Υπουργε!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: